"Positions" returns incomplete results

8 posts / 0 new
Last post
- -
Joined: 2012-05-24
May 30, 2012
"Positions" returns incomplete results

So, I'm trying to make a request that includes, amongst other things, "positions". The problem is that some values, such as the company's name or the job title, are missing in the response. I even tried to do the request with the tools provided somewhere in here in case I was doing something wrong, but the results were still incomplete.

This is the request:
~:(positions)?format=json

And this is the result:

{"positions": { "_total": 16, "values": [ { "company": { "id": 561593, "industry": "Internet", "type": "Privately Held" }, "id": 198079639, "isCurrent": true, "startDate": { "month": 6, "year": 2011 } }, { "company": {"industry": "Computer Software"}, "id": 186068591, "isCurrent": true, "startDate": { "month": 1, "year": 2005 } }, { "company": {"industry": "Music"}, "endDate": { "month": 5, "year": 2011 }, "id": 186066960, "isCurrent": false, "startDate": { "month": 3, "year": 2011 } }, { "company": { "id": 1999839, "industry": "Computer Software", "type": "Public Company" }, "endDate": { "month": 3, "year": 2011 }, "id": 185434758, "isCurrent": false, "startDate": { "month": 2, "year": 2011 } }, { "company": { "id": 167101, "industry": "Online Media", "type": "Privately Held" }, "endDate": { "month": 11, "year": 2010 }, "id": 140102390, "isCurrent": false, "startDate": { "month": 7, "year": 2010 } }, { "company": { "id": 1098174, "industry": "Program Development", "size": "11-50 employees", "type": "Partnership" }, "endDate": { "month": 9, "year": 2010 }, "id": 99776742, "isCurrent": false, "startDate": { "month": 11, "year": 2009 } }, { "company": {"industry": "Program Development"}, "endDate": { "month": 11, "year": 2009 }, "id": 99778377, "isCurrent": false, "startDate": { "month": 10, "year": 2009 } }, { "company": {"industry": "Individual & Family Services"}, "endDate": { "month": 7, "year": 2009 }, "id": 99839635, "isCurrent": false, "startDate": { "month": 5, "year": 2009 } }, { "company": {"industry": "Program Development"}, "endDate": { "month": 1, "year": 2009 }, "id": 99770675, "isCurrent": false, "startDate": { "month": 10, "year": 2005 } }, { "company": {"industry": "Internet"}, "endDate": { "month": 8, "year": 2008 }, "id": 99778759, "isCurrent": false, "startDate": { "month": 7, "year": 2008 } }, { "company": { "id": 255747, "industry": "Internet", "type": "Privately Held" }, "endDate": { "month": 4, "year": 2008 }, "id": 99772259, "isCurrent": false, "startDate": { "month": 9, "year": 2006 } }, { "company": { "id": 81146, "industry": "Marketing and Advertising", "type": "Privately Held" }, "endDate": { "month": 4, "year": 2008 }, "id": 99771677, "isCurrent": false, "startDate": { "month": 6, "year": 2006 } }, { "company": {"industry": "Music"}, "endDate": { "month": 11, "year": 2007 }, "id": 99774314, "isCurrent": false, "startDate": { "month": 10, "year": 2007 } }, { "company": {"industry": "Graphic Design"}, "endDate": { "month": 11, "year": 2006 }, "id": 99772603, "isCurrent": false, "startDate": { "month": 6, "year": 2006 } }, { "company": {"industry": "Aviation & Aerospace"}, "endDate": { "month": 8, "year": 2006 }, "id": 99772951, "isCurrent": false, "startDate": { "month": 7, "year": 2006 } }, { "company": {"industry": "Medical Practice"}, "endDate": { "month": 8, "year": 2006 }, "id": 99839235, "isCurrent": false, "startDate": { "month": 7, "year": 2006 } } ] }}

As you can see, not all the information is returned. I tried it using the REST Console with the exact same results.

- -
Joined: 2012-05-24
May 31, 2012

Any ideas on this? Could it be a "malformed" profile? Maybe I'm missing something in my privacy settings?

Something similar happens when I try to get "educations". One of the entries has no values for title and school name.

Jeremy Johnstone's picture
Joined: 2011-04-17
May 31, 2012

What does this return for you:

~:(positions:(company:(name)))?format=json

- -
Joined: 2012-05-24
May 31, 2012

The REST Console returns:
{
"positions": {
"_total": 16,
"values": [
{
"company": {}
},
{
"company": {}
},
{
"company": {}
},
{
"company": {}
},
{
"company": {}
},
{
"company": {}
},
{
"company": {}
},
{
"company": {}
},
{
"company": {}
},
{
"company": {}
},
{
"company": {}
},
{
"company": {}
},
{
"company": {}
},
{
"company": {}
},
{
"company": {}
},
{
"company": {}
}
]
}
}

- -
Joined: 2012-05-24
Jun 1, 2012

Just opened another LinkedIn account, completed a new profile and I can get all the information on that *new* profile. I'm guessing something's messed up with my profile. Is this 'fixable'?

- -
Joined: 2012-05-24
Jun 3, 2012

BUMP ... Is there something I could do to get this fixed? I really don't like the idea of rebuilding my network because of this.

Jeremy Johnstone's picture
Joined: 2011-04-17
Jun 4, 2012

Hi Silvestre,

You need to reach out to customer care for issues with your account. Nobody on the forums here has access to fix end user accounts. Please visit http://help.linkedin.com.

Best of luck!

-Jeremy

Silvestre Herrera's picture
Joined: 2012-06-01
Jun 4, 2012

Thanks for your time Jeremy!